Over ons

Kindersieraden & modeaccessoires

 

Little Concepts BV. is gespecialiseerd in moderne sieraden & mode accessoires voor hippe kids, trendy meiden en jongensen eigentijdse jonge vrouwen. Onze collectie bestaat uit onze eigen merken en licentie merken. Eigen merken zijn : Little Divas, Little Divas XS, Little Monsters & Diva Horses. Licentie merken zijn: Hello Kitty, Barbie, My Little Pony en DORA.


Kids, Tieners & jonge vrouwen worden steeds modebewuster en willen zich tegenwoordig niet alleen maar met kleding onderscheiden, accessoires spelen een toonaangevende rol. Wij maken kwalitatief hoogwaardige leuke accessoires voor een betaalbare prijs.
De vraag ernaar is echter heel erg groot. Om de presentatie in de winkel zo aantrekkelijk & simpel mogelijk te maken, bieden wij al onze sieraden aan, in kant-en-klare trendy kleurrijke displays. Onze producten zijn in meer dan 20 verschillende landen te vinden in speelgoedwinkels, drogisterij ketens en warenhuizen.

 

LC give aways & Marketing concepten

 

Steeds meer tijdschriften en fabrikanten willen zich vandaag de dag onderscheiden vanwege de felle concurrentie op de markt. Little Concepts ontwikkelt voor bedrijven custommade gadgets die bij een product of tijdschrift worden weggegeven. Verder creëren wij custommade marketingconcepten, geschikt voor elk retailkanaal. Het doel van deze marketingconcepten is de consument op een originele manier te verrassen bij hun aankopen & value for money te genereren. Dit helpt de retailer dan om hun waarde perceptie in de markt en consumenten loyaliteit te bouwen. Door ons sourcing kantoor in China en onze jarenlange inkoopervaring in het Verre Oosten leveren we enorme toegevoegde waarde op het vinden van het juiste product tegen de beste commerciële prijs. Wij zijn thuis in vele productcategorieën, oa. speelgoed, stationary, babyproducten, sieraden & huishoud. Om optimaal flexibel te zijn voor alle partijen is het bij ons mogelijk om al met een bestaand idee aan de slag te gaan of een concept van A tot Z samen uit te werken. Maak voor het aanvragen van meer informatie gebruik van ons contactformulier.