GEZONDHEID

BY LITTLE CONCEPTS

Gezondheid gaat boven alles

Sinds het begin van de coronacrisis zijn mondkapjes en zelftesten niet meer weg te denken uit onze samenleving. “Little Concepts Health” is sinds januari 2020 een belangrijke speler op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment voor onze klanten.

Mondkapjes

Little Concepts heeft een breed assortiment mondkapjes in de collectie. Van medische wegwerp mondkapjes tot duurzame katoenen mondkapjes. Wij leveren dit aan alle grote drogisterij- & supermarktketens in binnen- en buitenland.

Corona
Sneltesten

Little Concepts is de officiële distributeur van het merk Flowflex sneltesten. Wij leveren dit aan alle grote drogisterij- & supermarktketens.

Baby's

Wasbare
Luiers

In tijden waarin de focus op duurzaamheid steeds groter wordt, zijn wasbare luiers onmisbaar in elk huishouden met jonge kinderen. Ze gaan immers veel langer mee dan wegwerpluiers, zijn goedkoper dan wegwerpluiers, beter voor het milieu en de kinderhuid en – niet te vergeten – ze zien er veel beter uit!

Little Concepts heeft onder het merk Bumpies een betaalbare collectie all-in one luiers met alle mogelijke accessoires ontwikkeld.

WIJ KUNNEN NIET WACHTEN JE TE ONTMOETEN.

Neem contact met ons op